Fito Spray Македонија

Fito Spray Само 1 плескавици ќе Те спаси од глад и да се врати витка фигура!

– Намалување на телесната тежина без исцрпувачки диети и тешки товари
– Помага да се елиминира вишокот на течност од телото
– Се распаѓа масти

Continue reading Fito Spray Македонија

WELLTOX Македонија

БЕЛЕЊЕ НА КРЕМ WELLTOX СО КИНЕСКИОТ КОРДИЦЕПС

– Елиминира пеги
– Отстранува сезонски и возраста пигментациата
– Тоа го подмладува и избелува кожата
– Целосно природен производ
– Како дел од Welltox – ретките компонента

Continue reading WELLTOX Македонија

Varicobooster Македонија

Varicobooster Здравство и леснотиа вашите нозе со крем мелем “Varicobooster”!

– Одлична алатка за превенциа и третман на вени
– Го стимулира нормалната циркулациа
– Брзо ги отстранува знаци на уморни нозе
– Хидрати и а храни кожата

Continue reading Varicobooster Македонија

Bust Size Македонија

bustsize КРЕМ BUSTSIZE – ВОЛУМЕН РЕЗУЛТАТ!

– 100% природен волумен
– Погоден за сите жени без оглед на возраста
– А зголемува големината на градите 2
– Кола и а нагласува форма
– Го забавува стареењето на кожата 3 пати
– Ќе заборавите на сите екстензии
– Кола и а нагласува форма

Continue reading Bust Size Македонија